I N D K Ø B S K U R V L O G I N

RY POOL VANDTEKNIK er et innovativt firma, der løser forskellige opgaver indenfor vandteknik og vandbehandling.

Vores kerneområder er springvand, vandkunst, vandlegepladser, spejlbassiner, fontæner og svømmebassiner.

Vores kunder er typisk kommuner, arkitekter og ingeniører, entreprenører, virksomheder, indkøbscentre og forlystelsesparker, samt privatpersoner med ønsker om særlige løsninger.
Ved projekt opstart er vi ofte tidligt i dialog med arkitekter og ingeniører, som vi tilbyder engageret sparring og kompetent rådgivning, med baggrund i vores viden og praktiske erfaring indhentet gennem de mange ofte komplekse opgaver med vand, vi gennem tiden har været med til at løse.

Vores vigtigste samarbejdspartner er det Tyske firma OASE LIVINGWATER, som vi har et udvidet samarbejde med.
RY POOL VANDTEKNIK er eneforhandler i Danmark af OASE’s professionelle produktlinje kaldet FT (Fountain Technology).
FT Produkter fra OASE kendetegnes alle ved at at være innovative og beregnet til brug i det offentlige rum, hvilket kræver at komponenterne desuden er robuste og i høj kvalitet.

Vores viden om avanceret springvands og vandbehandlings udstyr, opdateres løbende på diverse seminarer, så vi altid er på forkant med den nyeste udvikling indenfor design, energi optimering, undervandsbelysning, vandrensning og vandbehandling, samt styring af springvand og pumper, evt. sammen med lys og musik.
Typisk styres komponenterne med PLC, DMX eller RDM, eller sammen med showcontrollere, til almindelige eller interaktive springvand, musik springvand, spejlbassiner, vandlegepladser, vandfald, vandtrapper osv. – listen er lang og mangfoldig.
Vi arbejder desuden tæt med Grundfos, og til svømmebassiner med det Svenske firma Pahlen, DLW bassin membraner, Bayrol bassin pleje midler, samt Welldana bassin udstyr.


RY POOL VANDTEKNIK
S
alg til professionelle
HistoriskSpringvang & Spejlbassin
Fontæner og Vandkunst

Her kan du købe med Dankort