I N D K Ø B S K U R V L O G I N

Spejlbassiner

Et spejlbassin er et lavvandet bassin, der som udgangspunkt ikke er beregnet til at bade i, men som skal opfattes som et roligt element der fremhæver et områdes design, eller tilfører andre elementer ekstra liv gennem den spejleffekt, der fremkommer i vandoverfladen.

Når et spejlbassin projekteres, er det vigtigt at alle grundbegreber og detaljer er på plads, så det færdige resultat fremtræder skarpt, æstetisk, med klart vand, uden lugt gener, og er ufarligt for børn og hunde.

Derfor skal de tekniske parametre som vandbehandling, flow design, overløb, teknik, rørføring, evt. undervandsbelysning, vandtæthed og alle de andre vigtige forhold, indarbejdes i projektet på et tidligt tidspunkt, og implementeres i designet så bassinets udformning harmonerer med den arkitektur der ønskes, samtidig med af funktionaliteten er i top.

Som med alle opgaver med vand, er der også i forbindelse med spejlbassiner, mange forskellige tekniske og design løsninger der kan understøtte det ønskede udtryk af bassinet.

Det er vigtigt at der i projekteringen tages højde for en korrekt vandtæthed, en energi optimeret pumpeløsning, et vandbehandlingsanlæg der er designet til de parametre der lokalt gør sig gældende for det enkelte projekt, og at alle komponenter er udført robust og er hærværkssikrede.

Endelig er det væsentligt at anlægget er designet så drift og vedligehold bliver så lidt krævende som muligt – og det stiller krav til projekteringen, udførelsen og komponentvalget!

 

 


Ry Pool Vandteknik har arbejdet professionelt med vandsystemer og vandbehandling siden 1971, og har opnået en unik viden og erfaring om emnet. Samtidig samarbejder vi tæt med den professionelle del af det Tyske firma OASE Living Water og Danske Grundfos, så vi er sikre på altid at kunne levere ”cutting edge” knowhow.

Dette sætter os i stand til sammen med bygherrer, arkitekter og ingeniører at udarbejde og levere de løsninger der er optimale til det enkelte projekt – lige fra et lille vandspejl, til Danmarks største spejlbassin, med eller springvandsdyser og undervandsbelysning, men altid med en korrekt vandbehandling, parret med energi - og drifts - optimerede løsninger.

Hvis det ønskes, kan vi under processen udarbejde skitseoplæg, animationer, og projektering samt foretage fysiske afprøvninger af særlige løsninger.

En fællesnævner er der dog i alle vores projekter: De er professionelt udført, og de virker!

Ry Pool Vandteknik tilbyder desuden service af spejlbassiner, med egen service teknikker, ligesom renovering og energi optimering af ældre bassiner, også er en af vores spidskompetencer.

Det er ofte forbavsende hvor meget strøm der kan spares ved energioptimering af et springvand med udskiftning til moderne økonomiske springvandspumper.

Vi har desuden indgående kendskab til vandtæthed i bassiner, og rørsystemet. Se Springvand og Spejlbassiner

Her kan du købe med Dankort